Viikonloppuloma miamissa osa 2

Little Haiti alkoi saada nykyistä muotoaan 1970-luvun loppupuolella, kun Miamiin saapui tuhansia pakolaisia Haitilta. Aloita kierroksesi Little Haitin kulttuurikompleksissa, joka isännöi afrokaribialaisia näyttelyitä ja konsertteja. Torstaista lauantaihin keskuksessa järjestetään karibialaiset markkinat, jotka keskittyvät taiteeseen ja käsityöhön. Tämä alue on houkutellut pariinsa muutamia nuoria yrittäjiä, jotka ovat perustaneet kauppoja, kuten Sweat Recordsin, vinyyli-imperiumin, joka vetää puoleensa musiikinharrastajia. Voit nauttia lounasta Buena Vista Delissä, tämä nurkkabistro ja leipomo on kuuluisa ranskalaisista klassikoista tekemistään versioista. Edesmenneen taiteenystävän ja liikemiehen Tony Goldmanin pyrkimysten ansiosta Wynwoodin alueen autioalue hylättyine varastoineen muutettiin katutaidetta esitteleväksi ulkoilmamuseoksi. Toiminnan keskus on Wynwood Walls, puisto, joka on ympäröity maailman parhaiden graffititaiteilijoiden maalaamilla muraaleilla. Kaikkialla on ravintoloita, taidegallerioita ja putiikkeja. Voit käydä katselemassa klassisia urheiluautoja ja kitaroita Walt Grace Vintage -liikkeessä. Alueella voit käydä myös nauttimassa J. Wakefield Brewing -mikropanimon trooppisista hedelmistä tehtyjä erikoisoluita.

Ruokaa ja viihdettä

Food & Wine -lehden vuoden 2016 yhdeksi parhaaksi uudeksi keittiömestariksi nimetty Brad Kilgore nostaa Miamin kulinaristisia standardeja Alter-ravintolassa. South Beachilla voit suunnata Raleigh-hotellin martinibaariin, joka on katettu mahongilla ja nahalla. Pyydä baarimikolta mitä tahansa muunnelmaa klassisesta martinista tai Triple Crownin kaltaista cocktailia (se sisältää kanadalaista viskiä, sitruunamehua, falernum-likööriä ja päärynä-bittereitä). Jos kaipaan samettiköysiä ja pöytään tarjoiltuja pulloja, suuntaa Storyyn, upeaan yökerhoon, jossa esiintyvät David Guettan kaltaiset DJ:t. Sunnuntaina voit seurata paikallisten vinkkiä ja suunnata viidennen kadun eteläpuolella sijaitsevalla Brazilian Beach -nimellä tunnetulle Miami Beachin osalle, jossa uima-asut ovat melkein olemattomia. Voit silti pukeutua uimashortseihin tai uima-asuun. Argentiinalainen Alan Faena, kiinteistökehittäjä, joka rakensi uudelleen Buenos Airesin rannikon, saapui Miamiin vielä suurempien suunnitelmien kanssa. Hän on nyt saamassa valmiiksi Faena District -alueen, joka kattaa kuusi korttelia Collins Avenuella ja sisältää asuinkerrostaloja, Faena Forum -nimisen kulttuurikeskuksen ja hotelleja, kuten uskomattoman Faena Hotel Miami Beachin, jonka on suunnitellut elokuvaohjaaja Baz Luhrmann ja hänen vaimonsa Catherine Martin.

Hotellit

Faena Hotelin aulan kultakoristeiden ja komeiden muraalien takana sijaitse Los Fuegos -ravintola, jota johtaa keittiömestari Francis Mallman. Ravintolassa tarjoillaan sunnuntaina perinteinen grillilounas yhteispöydissä varjoisalla piha-alueella. Muita hotelleja majoitusta varten Collins Avenuella on myös Sixty Hotel -ketjuun kuuluva hiljattain kunnostettu Nautilus, joka on rakennettu alun perin 1950-luvulla uusbarokkilaisen arkkitehdin Morris Lapiduksen suunnitelmien mukaan. Sen moderni aula sisältää viitteitä tuolle aikakaudelle puoliympyrään aseteltuine samettisohvineen ja kullattuine yksityiskohtineen. Suolaisen veden uima-altaan takana on puutarha, joka johtaa suoraan rannalle. Huoneiden hinnat alkavat hieman alle kolmestasadasta dollarista.

Hotellit

kaipaat majoitusta muualta kuin South Beachin tuntumasta, voit valita Brickellissä sijaitsevan East, Miamin, jonka näyttävät geometriset linjat on suunnitellut paikallinen arkkitehtiyritys Arquitectonica. Elämäntyylihotelliksi nimetty hotelli pitää sisällään useita illallispaikkoja, kuten kahvilan, aasialaisteemaisen kattobaarin ja viidennen kerroksen ravintolan nimeltään Quinto La Huella, joka on kuuluisan urugualaisen La Huella -merenrantagrillin ensimmäinen ulkomailla sijaitseva ravintola. Huoneiden hinnat alkavat hieman yli kolmestasadasta dollarista. Miamissa ei tarvitse olla huolissaan ostoksille ehtimisestä, sillä suurin osa kaupoista on auki myöhään illalla. Miamia voi kutsua ostosparatiisiksi, sillä kaupungissa on valtavasta erilaisia merkkiliikkeitä, joista saa uusimman muodin mukaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä muita design-esineitä. Parhaan ostoskadut sijaitsevat vieläpä mukavasti kävelyetäisyydeltä rannalta ja suosituimmilta hotelleilta. Iltaisin kaupunki täyttyy neonvaloista ja voit nauttia kaupungin iltaelämästä, joka tarjoaa kaikkea trendikkäistä baareista ylellisiin yökerhoihin.